Gjerder, porter og rekkverk i Kristiansand

Søndergaard’s Sveiseverksted AS utfører produksjon og montering av alt innen porter, rekkverk og gjerder i Kristiansand.

Flettverksgjerde(nettinggjerde)

Vi monterer flettverksgjerde(netting gjerde). Flettverksgjerder fås i mange forskjellige varianter og kvaliteter. De kommer i mange høyder og flere farger. Dette er solide gjerder som varer. Spør oss gjerne om valg av riktig gjerde.

Rekkverk

Søndergaard’s Sveiseverksted AS har lang erfaring innen produksjon og montasje av rekkverk og håndrekker i stål. Vi utvikler og produserer løsninger basert på kundens behov og ønsker, og rekkverkene leveres i ulike varianter (blant annet som rustfritt, syrefast eller stål).

Vi leverer også i varmgalvanisert og i pulverlakkert utførelse.

Sørlandsgjerde

Søndergaard’s Sveiseverksted AS produserer, leverer og monterer sørlandsgjerder i klassisk utførelse.

Reparasjonsarbeid

Søndergaard’s Sveiseverksted AS utfører alle typer reparasjonsarbeid. Vi reparerer mye anleggsutstyr og containere. Alle typer stålkonstruksjoner. Vi reparer også gjerder og porter, smijern, flettverksgjerder, sørlandsgjerder, osv.

Skiltutheng/skiltoppheng

Vi produserer og monterer skiltutheng til alle typer skilt i alle størrelser og høyder.

Salg av stål

Søndergaard’s Sveiseverksted AS selger stål fra grossist. Kontakt oss for mer informasjon.

Porter

Søndergaard’s Sveiseverksted AS selger og monterer porter. Porter til flettverksgjerde, industriporter eller porter i smijern. Vi leverer porter i galvanisert stål og aluminium.